ProTipster Tipovi

Kosarka Tipovi, koeficijenti i predviđanja

Najbolji Tip
Ocjena Tipa Dobro 5.7

What are you looking for, my friend?

Detalji za ovaj tip
riinyriri60

Timski ekspert

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Najpopularniji Tip

What are you looking for, my friend?

Detalji za ovaj tip
Avatar 5 Protipster Korisnika

Najveci broj odigranih utakmica za Kosarka

Washington Mystics Washington Mystics vs LAS Vegas Aces LAS Vegas Aces 17 tip za događaj
Seattle Storm Seattle Storm vs Dallas Wings Dallas Wings 12 tip za događaj
Boca Juniors Boca Juniors vs Quimsa Santiogo Del Estero Quimsa Santiogo Del Estero 11 tip za događaj
New York Liberty New York Liberty vs Atlanta Dream Atlanta Dream 3 tip za događaj
Phoenix Mercury Phoenix Mercury vs Indiana Fever Indiana Fever Jedan tip za događaj

Best Kosarka Tips

riinyriri60

Timski ekspert

Dallas Wings će postići više od 78 poena u utakmici

tečaj 1.96
Ocjena Tipa: 5.7
Dobro
riinyriri60

Timski ekspert

Pobjeda Dallas Wings

tečaj 4.51
Ocjena Tipa: 5.4
Dobro

LAS Vegas Aces će postići manje od 92.5 poena u utakmici

tečaj 1.74
Ocjena Tipa: 2.7

KOŠARKAŠKI TIPOVI

Košarka je u Hrvatskoj i na Balkanu jedan od najpopularnijih sportova, vjerojatno i drugi najpopularniji nakon neprikosnovenog nogometa. Mnogi kladioničari vole košarku iz razloga što se radi o sportu gdje se igra jako puno utakmica, mnogo je dostupnih liga za klađenje, a niti do informacija nije preteško doći. Specifičnost košarke je jako velik broj poena i upravo je to jedna od najvećih draži ovog sporta. U košarci se često događa da je jedna ekipa znatno favorizirana u odnosu na drugu, no čak i u tom slučaju klađenje i gledanje košarke može biti više nego zanimljivo, a tu prvenstveno mislimo na razne oklade na hendikepe i zbrojeve poena na kojima se uvijek može ostvariti lijepa zarada. Bez obzira na popularnost košarke i dostupnost informacija svaka dodatna pomoć je dobrodošla, a upravo takvu pomoć možete pronaći odabirom košarkaških tipova koje naši tipsteri svakodnevno objavljuju. Košarkaški tipovi na ProTipsteru su dostupni praktično tijekom čitave godine, jer u gotovo svakom trenutku negdje se na svijetu igra neka košarkaška liga. Tržišta za koja postoje košarkaški tipovi su gotovo neograničena, od zbroja poena, hendikepa, ishoda, ishoda četvrtina, broja poena pojedinih igrača itd.

KLJUČNE STVARI ZA ANALIZU KOŠARKAŠKIH TIPOVA

Kao i svaki drugi sport i košarku ćete morati ozbiljno analizirati ukoliko se na nju želite kladiti. Kako bi određeni košarkaški tip imao veću vjerojatnost prolaska potrebno je analizirati čitav niz podataka. Jedna od ključnih stvari koju svaki tipster gleda uoči odabira prognoze jest statistika i aktualna forma ekipe. Vezano na aktualnu formu ekipe, u obzir treba uzeti i mjesto odigravanja utakmice, jer postoje ekipe koje su izrazito domaćinski orijentirane, dok nekima igranje u svojoj dvorani ili na strani ne predstavlja značajniju razliku. Ozbiljni kladioničari uoči odabira oklade pogledat će i povijesnu statistiku međusobnih ogleda, ali i najavljene petorke koje će istrčati na parket. Prilikom analize momčadi ključna je stvar pogledati i izostanke, odnosno igrače koji zbog ozljeda neće igrati. Čak ni ako ste maksimalno kvalitetno odradili zadaću, garancije za uspjeh nemate, no mogućnost dobitka znatno se povećava.

KOŠARKAŠKI TIPOVI NA PROTIPSTERU

Kako prepoznati dobar košarkaški tip? U prepoznavanju kvalitetnih košarkaških tipova može vam pomoći naš pametni algoritam kojeg smo osmislili. Naš algoritam u obzir uzima povijest prognoza pojedinog tipstera prema ligi, natjecanju, vrsti oklade, momčadima. Na taj način vidjet ćete uspješnost košarkaških tipova pojedinih tipstera, te ćete na taj način odabrati samo one košarkaške tipove za koje postoji najveća vjerojatnost dobitka. Također, uz pomoć našeg algoritma uvelike možete popraviti i vlastito klađenje s obzirom da će vam pružiti uvid u vaše prošle prognoze. Uz pomoć našeg algoritma možete analizirati svoje prošle pogreške, eliminirati ih i doći do izvrsnih rezultata u klađenju.